Intenzivni kurs nemačkog jezika

Upis do 28.02.2018. godine po promotivnoj ceni od 15400 din!

Ubrzani kurs nemačkog jezika

Intenzivni kurs nemačkog jezika odvija se u ubrzanom tempu i fokusiran je na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor, sa posebnim akcentom na podsticanje samopouzdanja tokom usmenog sporazumevanja.

Za ovakav, ubrzani kurs nemačkog, predviđene su grupe sa malim brojem polaznika, što omogućava uspešno odvijanje komunikacije i diskutovanje na aktuelne teme, bliske interesovanjima polaznika, uz korišćenje video i audio materijala.

Intenzivni kurs nemačkog jezika predviđen je za sve nivoe. Na početnom nivou baziran je kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila nemačkog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Nastava se odvija u grupama sa malim brojem polaznka, u interaktivnoj atmosferi, u kojima profesor podstiče diskusije na određene teme koje su aktuelne, zanimljive i prilagođene polaznicima, što omogućava efikasnije učenje nemačkog jezika.

Za vas smo pripremili i nekoliko interesantnih primera zbog kojih je važno naučiti nemački jezik.

Intenzivni kurs nemačkog jezika se održava u renomiranoj školi stranih jezikaĐuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici br. 28. Predviđeno trajanje kursa je šest nedelja, a časovi se odvijaju u popodnevnim satima, dva puta nedeljno po 2 časa, sa pauzom izmedju. Datum početka nastave za mesec februar je 15.02.2018, a početak kursa u martu je 01.03.2018. godine.

Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 30% odnosno uštedu u iznosu od 6000 din.

Kao dodatnu pogodnost, želeli bismo da istaknemo da intenzivni kurs nemačkog jezika možete platiti na 2 mesečne rate.

Prijatelji portala NemačkiJezik.Net:

orfelin-baner gimnazija-stefan-nemanja-baner