Intenzivni kurs nemačkog jezika

Upis do 31.12.2017. godine po promotivnoj ceni od 11000 din!

Intenzivni kurs nemačkog jezika odvija se u ubrzanom tempu i fokusiran je na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor, sa posebnim akcentom na podsticanje samopuzdanja tokom usmenog sporazumevanja.

Za ovakav tip kursa predviđene su grupe sa malim brojem polaznika, što omogućava uspešno odvijanje komunikacije i diskutovanje na aktuelne teme, bliske interesovanjima polaznika, uz korišćenje video i audio materijala.

Kurs je predviđen za sve nivoe. Na početnom nivou baziran je kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila engleskog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Nastava se odvija u grupama sa malim brojem polaznka, u interaktivnoj atmosferi, u kojima profesor podstiče diskusije na određene teme koje su aktuelne, zanimljive i prilagođene polaznicima, što omogućava poboljšanje komunikacije na nemačkom jeziku.

Kurs se održava u renomiranoj školi stranih jezika “Đuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici br. 28. Predviđeno trajanje kursa je mesec dana, a časovi se odvijaju u popodnevnim satima, dva puta nedeljno po 4  časa sa pauzom izmedju. Datum početka nastave za mesec januar je 15.01.2018, a početak kursa u februaru je 01.02.2018. godine.

Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 30% odnosno uštedu u iznosu od 4715 din.

Kao dodatnu pogodnost, želeli bismo da istaknemo mogućnost plaćanja kursa na 2 mesečne rate.