Kurs nemačkog jezika za početnike

Obezbedite sebi mesto u svetu – učite nemački jezik!

Kao jedan od najzastupljenijih jezika današnjice, nemački jezik postaje neophodan u poslovnoj, ali i edukativnoj komunikaciji. Poznavanje nemačkog jezika postaje važna stavka u biografiji svakoga ko želi da se zaposli, a neznanje ovog jezika može biti razlog zbog koga nećete biti priljeni na određeno radno mesto, ili ćete pak biti otpušteni. Takođe, sve je učestalije studiranje na evropskim univerzitetima, koji nude upravo stipendije, ali je uslov poznavanje nemačkog jezika. Zato, omogućite sebi šansu koja podrazumeva bolje radno mesto ili diplomu prestižnog univerziteta koja će Vam otvoriti mnoga vrata kasnije u životu.

Kurs „Nemački za početnike“ Vam u tome može pomoći i pružiti Vam stabilnu osnovu koja Vam omogućava dalje uspešno učenje jezika. Namenjen je svima onima koji se prvi put susreću sa nemačkim jezikom, ili onima koji su ranije učili jezik, ali nije urodilo plodom.

Prijavom preko našeg sajta ostvarujete specijalan popust, dok se nastava održava u školi stranih jezika „Đuro Salaj“ pretežno u popodnevnim časovima, dva puta nedeljno (2x 90min.).

Ovaj kurs će Vam omogućiti:

  • da se najpre upoznate sa strukturom jezika, i preko upoznavanja njegovih osnova steknete uvid u suštinu
  • da razvijete sposobnosti u oblasti razumevanja, čitanja, pisanja, kao i izgovora nemačkog jezika
  • savladavanje gramatike po specijalnim metodama, što će Vam omogućiti nesmetan razgovor i usmeno korišćene jezika
  • usvajanje vokabulara, ustaljenih fraza potrebnih za obavljanje komunikacije
  • rad na konverzaciji kroz rad u paru ili grupi

Cilj kursa je da njime steknete adekvatno znanje iz nemačkog jezika koje će Vam pomoći da izgradite neophodno samopouzdanje u komunikaciji.

Jedan komentar na “Kurs nemačkog jezika za početnike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *